Partners in Administraties nieuwsbrief  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
webversie | uitschrijven | profiel updaten
Home | Contact 10/08/2020
Header afbeelding

Verhuizing per 1 juni 2019

Per 1 juni 2019 verhuis ik van de Wagenweg 12a-5 naar de Wilhelminalaan 1 1441EK Purmerend.

Lees meer

Wat levert een lijfrente u fiscaal nu echt op?

Een lijfrente levert een leuke aftrek op, maar de uitkeringen zijn te zijner tijd wel belast. Bovendien spelen er ook andere factoren een rol. Deze blijven echter vaak onbelicht. Hoe zit dat? Waar moet u rekening mee houden?

Lees meer

Btw-nultarief toepassen, wanneer en hoe doet u dit goed?

Het juiste btw-tarief toepassen is voor u als btw-ondernemer uiterst belangrijk. Het voorkomt achteraf immers een hoop narigheid en correcties, zoniet naheffingen. Het nultarief is een tarief om speciale aandacht aan te schenken.

Lees meer

Verplichte energiebesparing?

Voor welke bedrijven geldt de energiebesparingsplicht? Wat houdt de nieuwe informatieplicht voor hen in? Moet u zich hier zorgen over maken? Wat speelt er?

Lees meer

Cataloguswaarde auto, belang ervan niet onderschatten!

Voor de bijtelling van de auto van de zaak is de catalogusprijs (fiscaal ‘cataloguswaarde’ genoemd) bepalend. Maar wat is precies de cataloguswaarde, waar vindt u die en wanneer moet u van de cataloguswaarde afwijken?

Lees meer

Hoeveel is een VAR-wuo waard?

Tot de invoering van de modelovereenkomsten werd aan de hand van een Verklaring arbeidsrelatie (VAR) vooraf beoordeeld of iemand wel ondernemer was. Hierover is onlangs een aantal interessante rechterlijke uitspraken gedaan.

Lees meer

Vanaf 2020 de BV in, of nog wachten?

Het fiscale stelsel wijzigt ook weer vanaf 2020. Stel, u heeft plannen om over te stappen naar een BV. Wat is dan wijsheid gezien die fiscale wijzigingen?

Lees meer

Btw op horecabestedingen soms toch aftrekbaar

Zoals bekend, is de btw op horeca-uitgaven die u als ondernemer doet niet aftrekbaar als voorbelasting. Uit een recente uitspraak blijkt echter dat in bepaalde situaties deze btw wel aftrekbaar is. Hoe zit dit precies?

Lees meer

Afmelden | Disclaimer facebook icoon twitter icoon youtube icoon
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft ingeschreven voor de Partners in Administraties nieuwsbrief met e-mailadres . Als u deze nieuwsbrief niet langer wenst te ontvangen kunt u zich uitschrijven