Partners in Administraties nieuwsbrief  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
webversie | uitschrijven | profiel updaten
Home | Contact 25/01/2021
Header afbeelding

Opnieuw toestemming voor uw nieuwsbrief?

Als ondernemer verstuurt u misschien wel regelmatig nieuwsbrieven. U stuurt ze naar klanten én naar iedereen die zich ooit heeft aangemeld. Moet u nu opnieuw toestemming vragen (AVG) om dat te blijven doen?

Lees meer

Fiets van de zaak kopen fiscaal interessant?

10% of meer zakelijk. Gebruikt u als ondernemer (eenmanszaak, Vof, maatschap) uw fiets voor 10% of meer voor zakelijke ritjes, dan mag u de fiets op de ondernemingsbalans zetten. Tip. Woon-werkverkeer wordt als een zakelijke rit beschouwd.

Lees meer

Woning met voordeel verhuren aan uw kind

Studerende kinderen kosten een vermogen. Vooral huisvesting drukt flink op de begroting. Hoe past u hier een mouw aan met wederzijds voordeel en laat u de fiscus een deel van de rekening betalen? En waar moet u dan op letten?

Lees meer

‘Deze week krijgt u de btw cadeau ... ’

Kent u die acties ook waarbij klanten geen btw hoeven te betalen over hun aankoop? Stel, u wilt ook zo’n actie houden. Wat moet u dan weten? Als de klant geen btw aan u betaalt, hoeft u toch ook niets af te dragen, of?

Lees meer

Energiebesparende investeringen naar voren halen?

Onlangs is er een rapport verschenen over de effectiviteit van de Energie-investeringsaftrek (EIA). Naar aanleiding hiervan heeft minister Wiebes laten weten dat hij de EIA in 2019 wil verlagen naar 45%. Hoe kunt u daarop inspelen?

Lees meer

Goed voorbereid op verhoging van het lage btw-tarief

Zoals in het in 2017 gesloten regeerakkoord al is aangekondigd, komt er in het Belastingplan 2019 een wetsvoorstel om het lage btw-tarief per 1 januari 2019 te verhogen van 6 naar 9%. Waar moet u rekening mee houden?

Lees meer

Zzp’ers en arbeidsrelaties, een update

Vlak voor de zomervakantie was er een Kamerbrief en nader overleg over hoe het nu verder moet met de wetgeving voor zzp’ers. Wat is de stand van zaken?

Lees meer

Afmelden | Disclaimer facebook icoon twitter icoon youtube icoon
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft ingeschreven voor de Partners in Administraties nieuwsbrief met e-mailadres . Als u deze nieuwsbrief niet langer wenst te ontvangen kunt u zich uitschrijven