Partners in Administraties nieuwsbrief  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
webversie | uitschrijven | profiel updaten
Home | Contact 10/05/2021
Header afbeelding

Winst uit onderneming of uit overige werkzaamheden?

Bij uw belastingaangifte kunt u voor de keuze komen te staan, winst uit onderneming of winst uit overige werkzaamheden. Wat kunt u doen als u twijfelt? Waar moet u op letten?

Lees meer

Met de auto van de zaak naar de zon

Als u met de auto van de zaak op vakantie naar het buitenland gaat, hoe zit het dan met de in het buitenland gemaakte kosten? Waar moet u dan op letten?

Lees meer

Van 6 naar 9% btw vanaf 2019, doorberekenen of niet?

Misschien weet u het nog, afgelopen regeerakkoord kondigde men de verhoging aan van het verlaagde btw-tarief met 3%. Moet u die verhoging doorberekenen aan uw klant of zijn die 3% te verwaarlozen? Wat is goed om te weten?

Lees meer

Belastingteruggaaf door middeling, hoe werkt dat?

Als u te maken heeft met sterk wisselende inkomsten, dan kan het voordelig zijn om uw inkomsten fiscaal uit te smeren over meerdere jaren. Hiervoor kunt u gebruikmaken van middeling. Hoe werkt de regeling en waar moet u op letten?

Lees meer

Hoe rechtvaardig is heffing box 3?

In box 3 betaalt u belasting over uw vermogen. De fiscus gaat daarbij uit van een verondersteld rendement. Maar wat nu als u dat helemaal niet haalt? Is dat een reden om de heffing te verminderen? Wat vond de rechter onlangs nog redelijk?

Lees meer

Welke verplichtingen als schuld opnemen in box 3?

In box 3 betaalt u belasting over het verondersteld rendement van uw vermogen. Vergeet daarbij niet uw toekomstige verplichtingen in aftrek te brengen. Welke zijn dat, welke niet en wat is er onlangs nog gewijzigd?

Lees meer

Compensatie zwangere ondernemers?

Vrouwelijke zelfstandigen. Bent u tussen 7 mei 2005 en 4 juni 2008 bevallen en werkte u gedurende die periode ook als zelfstandige, met of zonder personeel, dan kunt u een compensatie aanvragen bij het UWV. Deze compensatie is in het leven geroepen omdat er in de voornoemde periode geen wettelijke bevallings- en zwangerschapsregeling voor vrouwen bestond die als zelfstandige, met of zonder personeel, werkten.

Lees meer

Afmelden | Disclaimer facebook icoon twitter icoon youtube icoon
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft ingeschreven voor de Partners in Administraties nieuwsbrief met e-mailadres . Als u deze nieuwsbrief niet langer wenst te ontvangen kunt u zich uitschrijven