“…Doet u waar u goed in bent en laat de rest aan ons over…”

Via gratis app, het Handelsregister gratis inzien

Tip. Deze ‘KvK App Handelsregister’ kunt u downloaden in de appstores van Apple en Android. Via deze maatregel wil de Kamer van Koophandel de drempel verlagen om te controleren met welke (contracts)partij u als ondernemer te maken heeft. Zeker als met uw transacties veel geld gemoeid is of het debiteurenrisico erg hoog is. U wilt immers niet tegen de lamp lopen en met de gebakken peren blijven zitten als u eigenlijk vooraf had kunnen weten dat die klant de zaken financieel, fiscaal of anderszins niet voor elkaar heeft. Dat kunt u namelijk wel nagaan.

Wat kunt u ermee? Zo kunt u bijv. de jaarrekeningen over de afgelopen boekjaren opvragen van het bedrijf waarmee u zaken wilt doen. Ook kunt u bijv. de concernrelaties checken: met welke andere vennootschappen of ondernemingen is een rechtspersoon verbonden als functionaris of enig aandeelhouder (vooral belangrijk bij een klant met een BV!).

Door een gratis app te downloaden, kunt u elk jaar 30 keer gratis inzage krijgen in het Handelsregister. Hiermee kunt u bijvoorbeeld een klant checken waarmee u zaken wilt doen en de belangen erg groot zijn. bron:indicator

Wilhelminalaan 1, 1441 EK Purmerend
Tel: 0299-767002 / E-mail: info@partnersinadministraties.nl