“…Doet u waar u goed in bent en laat de rest aan ons over…”

Aanbevelingen

Karin Borsboom

Sinds 2012 laat ik mijn belasting aangifte, privé en zakelijk, door Peter (PiA) verzorgen. Als leek in deze materie is het zo fijn dat Peter mij in Jip en Janneke taal en met veel geduld uitleg en adviezen geeft. Alle aangiften kloppen op de cent af.

Bij de aangifte van dit jaar ontdekte Peter dat ik m.b.t. het jaar er voor iets vergeten was in te leveren. Peter onderneemt gelijk actie d.m.v. een bezwaarschrift met als resultaat een leuke financiële meevaller.

Kortom: Ik beveel Partners in Administraties van harte aan

Menno Lageveen

Lageveen Hoveniers

Super blij met Partners in Administraties. Peter zet zich altijd volledig in voor zijn klanten. ‘Kan niet’, komt niet voor in zijn woordenboek. Ik raad elke ondernemer aan om eens bij Peter te informeren wat hij voor je bedrijf kan betekenen. Hij leert je kritisch kijken naar je eigen onderneming en dat zorgt voor nog meer zekerheid bij het ondernemen. Een verademing!!!

Miquel Petterson

Tech4all

Peter heeft van mijn chaotische administratie en het veel te laat inleveren van mijn gegevens een keurige belasting aangifte voor me gemaakt. Ook heeft hij een boel onduidelijkheden over hypotheekaftrek etc kunnen wegnemen.

Bij deze bedank ik hem dan ook voor het geduld en het goede werk.

Partners in administraties: Een aanrader!

Sietse van Zuthem

uit Purmerend schrijft:

Peter heb ik leren kennen als een man die zegt wat hij doet, en doet wat hij zegt. Onlangs heb ik besloten om mijn boekhouding bij hem onder te brengen vanwege de goede geluiden die ik hoorde van mede ondernemers. Bij het overdragen heeft Peter gekeken naar mijn huidige boekhouding en zag gelijk dat er een paar punten voor verbetering waren, dit resulteerde in een financiële meevaller voor mij.

Ik kan iedereen Partners in Administratie van harte aanbevelen, dit bedrijf ontzorgt u voor de boekhouding zodat u zicht kan richten op zaken waar u het beste in bent.

11 februari 2014

Bloemenshop Blomme

uit Amsterdam schrijft:

Partners in Administraties is in de persoon van Peter Knook een echte “partner”. Je kunt je administratie met een gerust hart achterlaten en je krijgt altijd een duidelijk overzicht van je resultaten. Hoe groot kun je zijn als klein bedrijf? Partners in Administraties is groots! 🙂

09 juli 2013

Marjo Blokker

eMBee-advies

Hoe komt het dat PiA (Partners in Administraties) mij enthousiast maakt voor de KIA? Nou dat zit zo. Ik heb in 2012 een andere auto gekocht. Een echte auto. Geen KIA of andere overdekte bromscooter. Nee, dat is niets. Kostte wel wat, maar goed als je vaak onderweg bent, wil je wel goed zitten. Zelf had ik al veel uitgezocht, hoe het zat met de fiscaliteiten bijvoorbeeld. En of het een auto van de zaak moest zijn, of zou ik gaan rijden op kilometerregistratie. Ik checkte dit tussen het ontbijt (BNI) door met Peter. Gratis advies en ging tot de koop over. Begin 2013 toog ik naar Peter met mijn boekhouding. Mappen vol en Peter mocht daar weer iets moois van maken. “Hoe het met de KIA was” vroeg Peter. “Nou” dacht ik, ‘die is slim”, hij weet toch dat ik in een Volvo rijd..”? Ja maar dat bedoelde hij niet. KIA oftewel KleinschaligheidsInvesteringsAftrek, een leuk dingetje in de belastingwetgeving die je snel over het hoofd ziet. Dus mijn aangiftes worden verzorgd door Peter Knook van Partners in Administraties. Ik krijg het aangeleverd in een goed leesbaar boekwerk en wat ik niet begreep licht Peter met veel geduld toe. Ondernemers: ook in aanmerking komen voor de KIA? Laat uw aangiftes opstellen door PIA!

19 april 2013

Clara Overes

BNI Professional

Partners in administraties verzorgt al enkele jaren de administratie van mijn onderneming. Peter Knook is daarbij mijn vaste baken in de financieel woelige wereld en hij houdt mij scherp op resultaten en structuren. “Doe jij waar jij goed in bent, dan doe ik waar ik goed in ben.” is zijn motto en dat maakt hij waar. Zonder dikdoenerij en altijd duidelijk! De diensten van Peter Knook kan ik van harte aanbevelen.

Arie van Ledden

De jaren dat ik Peter Knook ken, vormen een kleurrijke geschiedenis. Peter is een hardwerkende, zeer sociale man met een geweldige dosis humor. Een leider en stimulator, niet alleen in zijn werk maar ook in zijn privé leven. Peter kan enorm goed luisteren en weet altijd tot de kern van het probleem door te dringen. Zijn kennis van de administratieve en belastingtechnische wereld is subliem, hij mag met recht “expert” genoemd worden. Ik hoop op een zonnige en vrolijke toekomst met een blijvende samenwerking met Peter. Voor al die mensen die nog geen zaken met hem deden: zonde! Doet u waar ú goed in bent en laat de rest aan Peter over.

24 juli 2012

Natasza N. Tardio

Tardio.com

“In oktober 2010 kwam ik in contact met Partners in Administraties met het verzoek of zij de administratie van mijn bedrijf Tardio.com konden overnemen.Op dat moment maakte ik al jaren gebruik van een ander administratiekantoor dat het helaas liet afweten, daardoor de aangifte van 2009 nog steeds niet was afgehandeld.

Na een gesprek van een uur waarin ik de situatie uitlegde liet Peter Knook weten een en ander snel en accuraat te kunnen oppakken. Ook andere zaken, die buiten zijn directe competenties lagen, zou hij uitzoeken en aan mij terugkoppelen.

Na het opsturen van alle bescheiden handelde Peter binnen een week de aangifte af, zonder dat ik mij daar verder nog mee bezig hoefde te houden. Ik kon me dus volledig richten op de ore-‐business van mijn bedrijf, wat zeer prettig was. Tevens kreeg ik binnen een paar dagen de antwoorden op datgene dat buiten zijn competenties lag.

Mijn ervaring met Peter Knook is derhalve zeer positief. Hij is een man van zijn woord, heeft veel kennis of weet deze binnen zeer korte tijd boven water te halen, werkt snel en accuraat en zorgt voor een goede terugkoppeling en snelle afhandeling. Ik raad iedereen dan ook aan om gebruik te maken van de services van Partners in Administraties.”

12 january 2012

Houtenspeelgoed Houtenspeelgoed

Cliënt in 2010

“Peter Knook is een ervaren boekhouder. Voor ons iemand waar we eigenlijk al 5 jaar naar op zoek waren. Iemand die we kunnen vertrouwen. Als Peter zegt dat hij het voor elkaar maakt dan doet hij dit ook. Als iets onduidelijk is legt hij het uit, totdat je het begrijpt. Wij zijn heel blij dat Peter onze boekhouder is en wij kunnen hem bij iedereen aanraden.”

3 august 2010

Leo de Haan

Division manager of Care, VU University Medical Center

“Ik heb twee jaar bedrijfskunde gestudeerd met Peter. In die periode hebben we samen twee bedrijfskundige analyses gemaakt, bij RTV-NH en van Kerkhoff en Visscher. In die twee jaar en met name in het analyseproces heb ik Peter leren kennen als een uitermate betrouwbare man. Met grote deskundigheid en groot analytisch vermogen heeft Peter zich ingezet om deze twee opdrachten tot een goed resultaat te brengen. Hij is onverstoorbaar, houdt het belang van een goed resultaat voor ogen, is in staat een groep daarin te leiden en doet dit met veel humor en oog voor de mensen waarmee hij werkt. Ik heb dit met veel plezier samen met Peter gedaan. Ik zou Peter veel toevertrouwen op zakelijk gebied, want als het om zijn inzet gaat: bij Peter staat 1 ding bovenaan: afspraak is afspraak…”

31 maart 2011

Martin Spaans

Programme manager, AEGON

“Ik heb met Peter enige tijd samen mogen werken en hem leren kennen als een interim manager die zaken snel doorziet, binnen korte tijd zijn weg wist te vinden en analytisch sterk is. Allemaal essentiële eigenschappen voor die rol.”

Joris de Wit

Graphic/Web Designer

“Beste Peter, Administratie is niet iets waar ik goed in was. Tegenwoordig is dat wel anders. Sinds ik zaken doe met jou, is ineens alles duidelijk. Ik zorg ervoor dat alles op de juiste manier in de map zit en dan daarna doe jij waar je goed in bent. Simpel toch. Voorheen deed ik samen met mijn vrouw de administratie. Dat waren altijd de leukste dagen in het jaar. Niet dus! Nu is dat wel zo, want Peter, jij hebt ook nog eens een goed gevoel voor humor. Als ik vragen heb over mijn boekhouding of tips over het besturen van mijn bedrijf dan ben ik altijd welkom bij je. Je helpt mij uitstekend en je bent erg winstgevend. Beste Peter, enorm bedankt voor je inzet! Met vriendelijke groet, Joris de Wit”

11 februari 2011

Ronald Hagoort

Directeur Relatiemanagement Leven, Delta Lloyd

“Peter is een bevlogen en zeer serieuze (interim)manager. Hij is open en direct en weet de mensen met wie hij werkt prima te motiveren. Hij houdt hoofd- en bijzaken goed gescheiden terwijl hij doelgericht werkt aan de realisatie van zijn opdrachten.”

Gijs Flameling

Teamleider, Delta Lloyd

“Ik kan Peter omschrijven als de meest consequente collega-manager die ik heb gehad. Peter slaagt er in om duidelijke lijnen uit te zetten. Daarnaast houdt hij mensen een spiegel voor en spreekt hij zijn mensen maar ook degene aan wie hij rapporteert aan op hun gedrag. Peter heeft een goed gevoel voor humor en staat ook klaar voor degenen die inzien dat ze hulp nodig hebben. Peter is een topper die ik iedere organisatie (van Shell tot ING) van harte aan kan bevelen.”

Arjan Rengers

Projectmanager, Delta Lloyd NV

“Peter and I have worked together in different possitions in the Delta Lloyd organisation. Peter is a dedicated manager with an open mind, remaining calm in any situation. I enjoyed working and sharing experience with Peter.”


Wilhelminalaan 1, 1441 EK Purmerend
Tel: 0299-767002 / E-mail: info@partnersinadministraties.nl