Partners in Administraties nieuwsbrief
webversie | uitschrijven | profiel updaten
Home | Contact 04/07/2020
Header afbeelding

Wilt u weten wat het BKR over u weet?

€ 250 of meer … Het Bureau Krediet Registratie (BKR) legt van consumenten alle leningen van € 250 of meer vast. U kon dit register al één keer per jaar gratis raadplegen, maar nu kan dit onbeperkt.

Lees meer

Minimaal energielabel C voor kantoren

Dat ook kantoren een energielabel moeten hebben, was u al bekend. Maar de regelgeving gaat verder. Per 1 januari 2023 moet elk kantoor groter dan 100 m2 minimaal energielabel C hebben.

Lees meer

Wijziging salderingsregeling zonne-energie

De huidige salderingsregeling voor opgewekte zonne-energie wordt gewijzigd. Wat betekent dit voor eigenaren van zonnepanelen en voor degenen die nog zonnepanelen willen aanschaffen? Blijven zonnepanelen nog wel aantrekkelijk?

Lees meer

Aftrek studiekosten ook nog in 2020?

De aftrek van studiekosten blijft blijkbaar voor het kabinet een heikel punt. Nu is de voorgenomen afschaf van die aftrek per 1 januari 2020 wederom uitgesteld. Daarom een update. Hoe zit dat in 2019 en hoe vanaf 2020?

Lees meer

Let op onterecht niet-verlegde btw

In bepaalde gevallen wordt de afdracht van btw op basis van de verleggingsregeling niet gedaan door de ondernemer die de prestatie verricht, maar door de afnemer. Maar wat als uw leverancier vergeet deze regeling juist toe te passen?

Lees meer

Met de auto op vakantie zonder bijtelling

Als u uw auto van de zaak alleen zakelijk gebruikt, krijgt u geen bijtelling voor het privégebruik. U kunt de auto dan echter niet voor de vakantie gebruiken. Kan het huren van een auto dan uitkomst bieden? Waar moet u dan op letten?

Lees meer

Met vakantiekrachten aan de slag?

Ook menig kleine werkgever schakelt in de vakantietijd scholieren en studenten in. Wist u dat u het deze jongeren fiscaal wat makkelijker kunt maken? Hoe dan?

Lees meer

Afmelden | Disclaimer facebook icoon twitter icoon youtube icoon
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft ingeschreven voor de Partners in Administraties nieuwsbrief met e-mailadres . Als u deze nieuwsbrief niet langer wenst te ontvangen kunt u zich uitschrijven